Verzuimverzekering

Verzuimverzekering voor kostenbeheersing bij ziekteverzuim.

Ziekteverzuim is een reëel financieel risico voor elk bedrijf met werknemers. Gedurende de eerste twee jaar moet u zieke medewerkers 70 procent van het loon doorbetalen. Een verzuimverzekering helpt u zowel bij het financiële aspect als bij uw wettelijke verplichtingen.

Een goede verzuimverzekering beperkt niet alleen uw financiële risico’s, maar helpt u ook bij de re-integratie van uw mensen. Verder kunt u gebruikmaken van gespecialiseerde arbodiensten om het ziekteverzuim in uw bedrijf terug te dringen.

Kosten ziekteverzuim vaak hoger dan gedacht

Onderzoeksbureau TNS NIPO heeft uitgerekend dat een zieke medewerker u gemiddeld 200 euro per dag kost. Met een verzuimverzekering weet u zich niet alleen verzekerd van de dekking van deze kosten, maar tevens van de mogelijkheden om uw werknemers en dus uw bedrijf zo gezond mogelijk te houden. Het samenstellen van een goede verzuimverzekering tegen een scherpe premie hangt onder andere af van de arbeidsvoorwaarden binnen uw bedrijf en uw wensen ten aanzien van preventie en verzuimmanagement. Wij helpen u graag met het maken van uw afwegingen. Neem gerust contact met ons op voor een adviesgesprek.

Uw voordelen

  • Risicobeheersing ziekteverzuim door vaste premiestelling
  • Begeleiding van re-integratietrajecten én actieve preventie van ziekteverzuim
  • Uitstekende voorwaarden
  • Profiteer van extra premievoordeel

Uw contactgegevens

Laat uw gegevens achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

3+3=?