Lichtreclameverzekering

Lichtreclameverzekering beschermt uw kostbare installatie.

Als u een dure lichtreclame-installatie heeft, is raadzaam om een lichtreclameverzekering af te sluiten. Zeker als de installatie aan de buitenzijde van uw bedrijfspand is aangebracht. De lichtreclameverzekering biedt namelijk een veel bredere dekking dan uw opstalverzekering.

Met de lichtreclameverzekering bent u verzekerd tegen beschadiging van uw installatie als gevolg van bijvoorbeeld onweer, storm of vandalisme. Ook de kosten van reparatie en (de)montage worden vergoed. Schade door eigen gebrek is echter niet verzekerd.

Premie lichtreclameverzekering

De aanschafprijs en de transport- en installatiekosten vormen de basis voor het verzekerde bedrag en de hoogte van de premie van de lichtreclame verzekering. Ook de locatie van de installatie speelt een rol bij de hoogte van de premie. Wilt u meer weten over de lichtreclameverzekering? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Uw voordelen

  • Dekking van uw lichtreclame-installaties binnen en/of buiten
  • Verzekering geldt voor elk onverwacht van buitenkomend onheil
  • Uitstekende voorwaarden
  • Profiteer van extra premievoordeel

Bundel uw bedrijfsverzekeringen

De lichtreclameverzekering kan worden opgenomen in ons flexibele pakket bedrijfsverzekeringen. Dit levert u extra premiekorting op en alle polissen sluiten naadloos op elkaar aan.