Goederentransportverzekering

Goederentransportverzekering voor elke lading.

Als u regelmatig grotere hoeveelheden goederen vervoert, is de kans groot dat u wel eens schade oploopt. Dat is niet alleen vervelend voor u als transporteur of leverancier, maar ook voor de ontvanger ervan. Met de goederentransportverzekering weet u zich verzekerd tegen deze schade.

De goederentransportverzekering keert uit bij schade tijdens het transport van goederen, of het nu om beschadiging of verlies gaat. Ook als de vervoerder zelf aansprakelijk is, keert de goederentransportverzekering uit. Zo houdt u uw kwaliteit hoog en uw klanten tevreden, ook als het eens misgaat.

Goederentransportverzekering voor expediteurs

Heeft u een expeditiebedrijf en is het vervoeren van goederen uw belangrijkste business? Maak dan een afspraak voor een maatwerkofferte voor uw goederen transportverzekering. Wij helpen u graag om de beste polis tegen de laagste kosten samen te stellen.

Uw voordelen

  • Vergoeding van schade aan goederen door verlies of beschadiging tijdens transport
  • Verzekering keert ook uit bij eigen aansprakelijkheid
  • Uitstekende voorwaarden
  • Profiteer van extra premievoordeel

Bundel uw bedrijfsverzekeringen

De goederentransportverzekering kan worden opgenomen in ons flexibele pakket bedrijfsverzekeringen. Dit levert u extra premiekorting op en alle polissen sluiten naadloos op elkaar aan.