Glasverzekering

De glasheldere verzekering voor uw bedrijfspand.

Een glasverzekering is geen overbodige luxe binnen uw bedrijfsverzekeringen, zelfs als u een goede verzekering voor uw bedrijfspand heeft afgesloten. Glasbreuk heeft namelijk vaak andere oorzaken dan welke worden gedekt door uw opstalverzekering.

De zakelijke glasverzekering dekt de breukschade van uw ramen, ruiten in deuren, vitrines en andere glazen onderdelen van het interieur en exterieur van uw bedrijfspand. Deze glasverzekering is veel uitgebreider dan de standaard glasverzekering van uw opstalverzekering en dekt ook schade als gevolg van inbraak en vandalisme. Dit zijn de meestvoorkomende oorzaken van glasschade.

Glasverzekering opnemen in het Ondernemerspakket

Een extra glasverzekering betekent niet direct veel extra kosten. Zeker niet als u ervoor kiest om uw glasverzekering op te nemen in onze aantrekkelijke Ondernemerspakket. Neem gerust contact met ons op om naar de mogelijkheden te informeren.

Uw voordelen

  • Dekking voor de meestvoorkomende glasschade
  • Uitgebreide dekking voor glasschade
  • Uitstekende voorwaarden
  • Profiteer van extra premievoordeel

Bundel uw bedrijfsverzekeringen

De glasverzekering kan worden opgenomen in ons flexibele pakket bedrijfsverzekeringen. Dit levert u extra premiekorting op en alle polissen sluiten naadloos op elkaar aan.