Bedrijfsschadeverzekering

Bedrijfsschadeverzekering dekt vaste kosten én omzetderving.

Als uw bedrijf wordt getroffen door van buiten komend onheil is dat al vervelend genoeg. Maar uw opstal- en inboedelverzekering dekken niet de schade die u oploopt omdat uw bedrijfsprocessen stil komen te liggen. Als u dit risico wilt afdekken, sluit u een bedrijfsschadeverzekering af.

De bedrijfsschadeverzekering vangt het grootste deel van uw vaste, doorlopende kosten op en biedt u tevens een vergoeding voor omzetderving. Ook de kosten die u moet maken voor de instandhouding en hervatting van uw bedrijfsactiviteiten worden binnen de verzekering bedrijfsschade vergoedt.

Voorkom erger met de bedrijfsschadeverzekering

Met een bedrijfsschadeverzekering waarborgt u dus de continuïteit van uw bedrijf in geval van brand of andere calamiteiten. Wilt u weten wat de beste verzekering bedrijfsschade is voor uw situatie? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Uw voordelen

  • Dekt de vaste bedrijfskosten en de kosten voor de instandhouding en hervartting van de werkzaamheden
  • Ook omzetderving is meeverzekerd
  • Uitstekende voorwaarden
  • Profiteer van extra premievoordeel

Bundel uw bedrijfsverzekeringen

De bedrijfsschadeverzekering kan worden opgenomen in ons flexibele pakket bedrijfsverzekeringen. Dit levert u extra premiekorting op en alle polissen sluiten naadloos op elkaar aan.